камагра желе + левитра желе 69.90 лв.

69.90лв.

Камагра желе и Левитра желе

Само сега промо пакет 2+2 kamagra oral jelly + levitra oral jelly

Само сега промоция на камагра орално желе два броя + левитра орал желе 2 броя на цена 69.90 лв.

Камагра желе съдържа 7 на брой желета в опаковка, това означава 14 желета в две опаковки. Левитра орално желе съдържа седем (7) желе, означава 14 сашета в опаковка!

Общо 28 желета на жена 69.90 лв.

За какво се изпозлва желе камагра и желе левитра!

 • здрава ерекция
 • лечение на еректилна дисфункция
 • продължителна ерекция
 • лечение на преждевременна еякулация
 • приятен вкус и бързо действие

Начин на употреба: Взете само едно желе от камагра или от левитра, по ваше желания. Истискайте го в устата или го изтискайте в чаша вода или сок. Консумирайте  и след 15-30 минути ще имате страхотен ефект, като много добра ерекция!

 

 

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  Без формалности

  Важно: Ако направите няколко бързи поръчки, автоматично ще ги обединим и ще платите само една доставка.

  Камагра и Левитра желе

  Само сега уникална промоция на желе за ерекция. Тези секс желета камагра и левитра желе са на промоция 2+2 подарък на цена 39.90 лв.

  камагра желе
  камагра желе, левитра желе лв.

  Какво е камагра желе?

  Камагра желе е секс стимулант на желе, който дава много мощна ерекция и продължителен полов акт. В една опаковка се съдъжат 7 желета (сашета).

  Хората непрекъснато търсят прости и надеждни решения на проблемите си. От края на 90-те години силденафилът, активната съставка във Виагра и други лекарства за ЕД като Kamagra oral jelly, е най-популярният избор сред хората, страдащи от сексуални разстройства, не само в Норвегия, но и по целия свят.

  Какво представлява Kamagra орално желе (Sildenafil Jelly)?

  Камагра орално желе е подобно на Виагра, само че е генерично. Използва се от мъже с ниско либидо и особено такива с еректилна дисфункция. Оралното желе може да се дъвче, което улеснява приема му в сравнение с Виаграта, която е под формата на таблетки.

  Kamagra oral jelly е идентичен с Viagra по начин на действие, тъй като има същите биологични и терапевтични ефекти. Камагра орално желе е по-евтино от Виагра, което означава, че повече хора могат да си позволят да го използват.

  Как Kamagra орално желе (Kamagra) е лекарство за еректилна дисфункция

  След като сте закупили лекарството, можете да го дъвчете и то ще започне да действа след 14 минути. Лекарството се продава в 50 mg и 100 mg. Количеството, което трябва да се консумира, зависи от нивото на еректилна дисфункция, можете да консумирате количеството, препоръчано от вашия лекар, или малко количество, което е достатъчно, за да ви възбуди. Не приемайте повече от 100 mg на ден.

  При употребата на Камагра трябва да се избягва мазна храна, тъй като може да наруши усвояването на веществото в организма. Сексуалната стимулация също е важна, тъй като ефектът на лекарството зависи от това. Алкохолът не трябва да се използва едновременно с лекарството заедно с грейпфрут или сок от грейпфрут, тъй като може да доведе до увеличаване на тежестта на нежеланите реакции от Kamagra.

  Какво трябва да знаете, когато купувате Камагра орално желе

  Оралното желе Kamagra се предлага в различни вкусове, като банан, мента, портокал, касис, ванилия, ягода и ананас. Тези аромати правят лекарството лесно за дъвчене и няма горчив вкус в таблетките. Това означава, че гелът е лесен за консумация и не е необходимо да пиете вода.

  Тези с основните заболявания, подчертани по-долу, трябва да избягват употребата на Kamagra, освен ако не са посъветвани от лекари да я използват.

  Хора с рак, диабет, артериална хипертония, сериозни сърдечни проблеми, терминална бъбречна недостатъчност, деформация на пениса, цироза на черния дроб или алергия към лекарството.

  Колко дълго трае ерекцията при прием на Kamagra oral jelly?

  Kamagra може да накара ерекцията да продължи до пет часа или повече. Това обаче зависи от дозата, която сте приели. По-високите дози могат да накарат веществото да остане по-дълго в кръвта и по този начин да причинят ерекцията да продължи по-дълго в сравнение с по-ниска доза.

  8 неща, които трябва да знаете за Kamagra орално желе

  Kamagra орално желе може да има някои странични ефекти, въпреки че помага при лечението на еректилна дисфункция. Те трябва да бъдат оценени преди употреба. Това е, за да се гарантира, че лицето, приемащо лекарството, разбира напълно свързания риск, който то представлява.

  1. Хората на възраст над 65 години не трябва да използват лекарството, освен ако не е одобрено от медицински специалист.
  2. Пациентите с чернодробни, бъбречни или сърдечни заболявания също трябва да се консултират с медицински специалист
  3. Лица под 18 години не трябва да го използват
  4. След като използвате Kamagra oral jelly, може да получите нежелани реакции като зачервяване, главоболие, запушен нос или замъглено зрение.
  5. Индивидите могат също така да получат болезнени ерекции, които продължават по-дълго от нормалното и може да изискват медицинска помощ.
  6. Може да причини лошо храносмилане
  7. Понякога може да се появи замайване
  8. Жените не трябва да използват лекарството, тъй като то не им действа

  Мога ли да приемам Kamagra орално желе всеки ден?

  Камагра орално желе има за цел да даде на мъжете добра ерекция, която е продукт на добра диета и че кръвта има добър кръвоток около и в пениса. Това често изисква енергия и също така кара тялото да изразходва много енергия. Ежедневната употреба на толкова много енергия може да създаде риск за тялото. Ежедневното разширяване на кръвоносните съдове, причинено от това лекарство, също може да доведе до промени в кръвното налягане, което може да стане повишено или твърде ниско. Поради това не се препоръчва употребата на лекарството всеки ден, за да се избегне влошаване на нормалните странични ефекти, тъй като страничните ефекти могат също да причинят допълнително натоварване на тялото и да причинят появата на други усложнения.

  Как да купя Kamagra орално желе онлайн?

  Тъй като онлайн маркетингът е много по-голям от физическия маркетинг и от уста на уста, Kamagra е широко рекламирана в интернет в Норвегия. Можете лесно да поръчате лекарството онлайн и да го получите до дома си.

  Защо сексуалното удовлетворение е толкова важно?

  Сексуалното удовлетворение е основната нужда на всяка семейна двойка и ако не е налице, в брака могат да възникнат проблеми, които в крайна сметка да доведат до развод. Сексуалното удовлетворение може да накара хората да живеят няколко допълнителни години.

  Сексът ви поддържа здрави през целия ви живот, като ви дава повече радост в живота, повишава имунитета и увеличава дълголетието. Дори успехът на брака също зависи от пола.

  Вероятно сте чували името Kamagra Oral Jelly. Това е популярно лекарство за еректилна дисфункция. Но той е не само популярен, но и едно от най-използваните лекарства от мъжете по света.

  Други лекарства в Норвегия срещу еректилна дисфункция

  Всички лекарства за ЕД на международния пазар са ефективни, но повечето от тях не са толкова популярни като това. Говорим за лекарството, което е най-лесно за употреба и всеки може да забележи, че се използва за ЕД.

  Трите най-важни причини, поради които Kamagra Oral Jelly е най-добрият вариант на пазара:

  1. Цена : Цената на това лекарство е по-ниска от другите големи марки, предлагани в Норвегия днес. Крайните разходи са до 40% по-ниски. Мъжете имат какво да спестят, като консумират Kamagra Oral Jelly, тъй като е лесно да се купи и можете да намерите по-добри отстъпки онлайн.
  2. Качество : Kamagra Oral Jelly се произвежда по същите международни стандарти, които гарантират качеството и целостта на лекарството за еректилна дисфункция. Това лекарство е одобрено от Ajanta Pharma, една от най-престижните лаборатории в Индия. Те разпространяват този наркотик по целия свят.
  3. Ефект : Ако сравним средния ефект на други лекарства с Kamagra Oral Jelly, ще видим, че това лекарство е толкова ефективно, колкото и конкурентите му на пазара. Това лекарство, освен че е лесно за приемане, е лекарство, което осигурява дългосрочен ефект за мъже, които се нуждаят от високо ниво на представяне в леглото.

  Магическият компонент на Kamagra Oral Jelly, който помага в борбата с еректилната дисфункция.

  Всъщност не говорим за магия. Това е същият компонент, който се използва от други лекарства на пазара и е най-ефективният за лечение на ЕД. Компонентът се нарича Sildenafil Citrate и това е тайната съставка в Kamagra Oral Jelly, която дава на мъжете здрава и трайна ерекция.

  Как да приемате Kamagra Oral Jelly за перфектно представяне с часове в леглото

  Това лекарство не се използва само от обикновени мъже, доказано е, че дори мъже, работещи във филмовата индустрия за възрастни, използват лекарства, за да подобрят представянето си. Следователно не е необходимо да страдате от еректилна дисфункция, за да използвате Kamagra Oral Jelly.

  Това са най-важните съвети за постигане на най-добри резултати от това лекарство:

  • Вземете пакет Kamagra Oral Jelly 20-30 минути преди секс
  • Трябва да сте развълнувани и нетърпеливи да бъдете със сексуалния си партньор
  • Ранната стимулация е ключът към постигане на пълна ерекция.
  • Съчетава използването на презерватив и много лубрикант за подобряване на проникването

   

  Не забравяйте, както споменахме по-рано, че Kamagra Oral Jelly не е магическо лекарство. За да постигнете трайна ерекция, е необходима стимулация от вашия сексуален партньор.

  Важно предимство на Kamagra Oral Jelly

  Едно от най-добрите неща за това лекарство е, че можете да си вземете почивка. Това означава, че след като имате ерекция и достигнете оргазъм, можете да си починете и да загубите ерекцията без никакви проблеми. След това през същия период (4-6 часа) можете да правите секс отново и да се насладите на пълна ерекция точно както първия път.

  Това лекарство окончателното решение за ЕД ли е?

  Не съвсем, но е доста добра помощ за мъже със сериозни еректилни проблеми. Препоръчва се и за мъже, които не страдат от ЕД, тъй като лекарството поддържа кръвоносните съдове в пениса здрави, за да могат да пренасят повече кислород.

  Освен основната функция на това лекарство, която е лечение на еректилна дисфункция, мъжете могат да използват Kamagra Oral Jelly, за да впечатлят своя сексуален партньор с по-добро сексуално представяне.

  Какви са страничните ефекти на това лекарство?

  Kamagra Oral Jelly, както всички други лекарства, има странични ефекти, които могат да причинят здравословни проблеми. Повечето от нежеланите реакции възникват, ако използвате по-висока доза от препоръчаната. Сред най-честите нежелани реакции са: повръщане, световъртеж, двойно виждане, главоболие. Други по-сериозни странични ефекти включват: диария, сърдечна аритмия, временна слепота, постоянна ерекция.

  Препоръчителната доза от това лекарство е едно саше дневно. Това се разбира като използване на чанта само когато е необходимо преди полов акт. За да се избегнат странични ефекти, дозата не трябва да се превишава. Не забравяйте да се свържете с Вашия лекар, ако имате нужда от повече информация за това прекрасно лекарство.

  Levitra oral Jelly

  Левитра на желе е едно и също, като камагра желе. Разликатра е в съставка, като левитра желе действа по-продължително от камагра желе. Действието на левита желе от 8 до 12 часа.

  Ако се нуждаете бързо от Levitra Oral Jelly, но не знаете къде да го намерите в Норвегия, можете да поръчате това лекарство по интернет.

  Нашата онлайн аптека продава не само оригинални продукти, но и много генерични продукти, базирани на активната съставка Vardenafil. Купувайки Levitra Oral Jelly в онлайн аптека , няма да губите време в търсене на лекарство в градската аптека.

  Процедурата за закупуване на Levitra Oral Jelly онлайн отнема от 5 минути. Не е необходимо да попълвате медицински формуляри, да отговаряте на некомпетентни въпроси на аптеки онлайн, не се изисква лична информация.

  Цялата информация за Levitra Oral Jelly и фармакологичните свойства е предоставена на уебсайта и е възможно да прочетете за това как да приемате лекарството и как то се отразява на тялото ви.

  Описание на продукта

  Levitra Oral Jelly е едно от най-мощните   налични лекарства за еректилна дисфункция . Желето се предлага в различни вкусове (банан, мента, ананас, ягода, портокал, касис и масло), лесно е за употреба и започва да действа след 15 минути. Очаква се ефектът да продължи 3 до 4 часа.

  Предупреждение/Забележка:

  • Levitra Oral Jelly е лекарство, което се отпуска с рецепта и трябва да се използва под подходящо медицинско ръководство и съвет. Не споделяйте лекарството с други, тъй като те може да страдат от проблем, който не се лекува ефективно от това лекарство.

  • Съхранявайте всички лекарства далеч от обсега на деца и домашни любимци, никога не споделяйте вашите лекарства с други и използвайте това лекарство само за предписаното показание.

  • Информацията, съдържаща се тук, не е предназначена да обхване всички възможни употреби, указания, предпазни мерки, предупреждения, лекарствени взаимодействия, алергични реакции или неблагоприятни ефекти. Ако имате въпроси относно лекарствата, които приемате, консултирайте се с Вашия лекар, медицинска сестра или фармацевт.

  Забележка: Горната информация е само образователна помощ. Не е предназначен като медицински съвет за отделни състояния или лечения. Говорете с Вашия лекар, медицинска сестра или фармацевт, преди да следвате какъвто и да е медицински режим, за да видите дали е безопасен и ефективен за Вас.

  Преди да ядете/консумирате каквото и да е лекарство, любезно се консултирайте с вашия лекар/медицински съветник/медицинска сестра/болница/медицинска институция/здравен съветник или фармацевт/лечител.

  Не се отдавайте на самолечение, използвайки информация от интернет.

  Самолечението може да бъде опасно.