Камагра желе 2+1 цена 39.80

39.80лв.

Камагра желе

Камагра на желе е на специална цена. Само сега купувате два броя камагра гел на цена 39.80 и получавате трета опаковка напълно безплатно.

Възползвайте се от страхорната промоция сега и на ниската цена на камагра.

Плащате две опаковки и получавате трета опаковка камагра желе подарък!

Знаем, че още в древността хората са използвали билки и афродизиаци за мъжката потентност. С времето и с напредването на научната технология се създават разлини сексуални афродизиаци, хапчета, гелчета, желета, феромони и още какво ли не за да повишим либидото на мъжа, за да задоволим и най-изисканата дама. Преди около 20 години навлезна така наречената виагра, след това циалис и левитра.

Тези секс стимуланти станаха голям хит и набраха толкова голяма популярност, че приходите на фармацивтичните компании се удвоиха. Така големия гигант във фармацевтичната промишленост Ajanta Pharma ни предостави нещо, което и до момента е толкова известно, че надхвърли и най-големите очаквания за добра ерекция и продължителен полов акт без спирачки. Това е камагра желе или както я наричаме ние камагра гел. По принцип се води kamagra oral jelly.

Начин на прием на камагра желе:

Вземете една опаковка в нея има седем броя камагра желе. Всяко едно желе е с различен и притен вкус. Изберете вашия вкус, скъсайте едно саше и го изстискайте в усатата. След около 20 до 30 минути ще имате, както се казва супер ерекция. Да точно така вие ще получите вашия желан резултат и ще надмините дори и най-съкровените си мечти, като се представите изключително добре в леглото.

Колко време е продължителността на Kamagra oral jelly?

Продължителност на действие е от 6 до 8 часа, но може да продължи до 24 часа. Разбира се за да ви подейства трябва да сте сексуално заинтригуван или предизвикан, да има сексуална игра.

Има ли странични действия камагра желе?

Kamagra oral jelly (камгра гел) няма странични действия ако се приема по препоръчителния прием. Препоръчва се да приемете само по едно желе на 24 часа.

Цена на желе от камагра.

Цена на камагра е достъпна за всеки. В момента има много промоции на камагра гел за това може да се възползвате.

 

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  Без формалности

  Важно: Ако направите няколко бързи поръчки, автоматично ще ги обединим и ще платите само една доставка.

  КАМАГРА желе

  Само сега купуваш 2 броя камагра желе и получаваш 3-та безплатно.

  2+1 е равно на 3, само, че на цената на 2

  Само сега 2 броя за 39.80 лв плюс подарък 3-та опаковка

  Камагра желе или камагра гел се приема от всички мъже по света.

  Този продукт камагра желе е предпочитан от млади и стари и не само от мъже, които имат проблеми с ерекцията, а и от хора които желаят да получат ерекция каквато до сега не са пилучавали и да се докажат пред своята половинка.

  Иската да сте като лъв, чудите се защо точно като лъв?

  Защото лъва може да направи до 20 полови акта и то само за ден, разбира се вие може да направите до 5 със камара желе (камагра гел). Наистина това е точния продукт за вас, точния секс стимулант, който ще реши вашите сексуални проблеми и ще възстанови полова ви дейност на максимално ниво.

  Камагра употреба.

  Много лесен за употреба камагра желе се приема само през устата около 30 минути преди полов акт. Kamagra oral jelly отдавна е познат на милини хора както в азиатските държави така и в съеидинените щати, сега и в Европа.

  Съставката му е много позната и знаем, че ако се приема по указание силденафил прави чудеса с вашето либидо. Само едно желе и сте готов да направите всяка жена щастлива и усмиханта.

  Съставката на kamagra oral jelly силденафил се препоръчва от специалисти за подържане на активна полова дейсност, разбира се трябва да се спазва начина на прием, който е по едно желе камагра на 24 часа.

  Опитай камагра гел, вземи едно желе за да го изпробваш тази вечер. Тази вечер ти ще си незабравим за своята половинка. Пез паника и без притеснение до теб ако е kamagra oral jelly (камагра желе) ти ще си неокротим.

  Kamagra gel или както го знаем Камагра гел / камагра желе е един много популярен секс стимулант за мъже по целия свят.

  Kamagra oral jelly набира своята популярност с времето, защото има страхотен ефект върху мъжката потентност, но това не е всичко, камагра не само, че задоволява и най-претенциозните секс маниаци, но и е така популярен и използван поради своята ниска цена на камагра, високо качество и бързо действие. Kamagra се произвежда в Индия в завод Ajanta.

  Камагра ни дава сигурност. Какво може печелим с камагра?

  • много бърз ефект, след 15-20 минути почва да действа
  • голям пенис
  • много добра и изключително здрава ерекция
  • камагра повишава либидото на всеки мъж
  • kamagra e секс стимулант с който може да продължите цяла вечер
  • много приятни и различни вкусове
  • достъпна цена на kamagra
  • секс гелче камагра дейтва на всеки

  камагра (1)

   

   

   

   

   

   

   

   

  Камагра

  Еректилната дисфункция е състояние на тялото, при което не е възможна пълна ерекция.

  Еректилната дисфункция най-често се свързва с процеса на естествено стареене на тялото – започвайки от 60-годишна възраст, около една трета от всички мъже изпитват този проблем.

  В медицинската практика обаче са регистрирани и случаи на по-ранни прояви на това заболяване – според статистиката на Световната здравна организация всеки 10-ти мъж над 21 години има признаци на еректилна дисфункция.

  Навременното идентифициране на причините и лечението на еректилната дисфункция в 98% от случаите възстановява напълно ефикасността.

  Не бива да разчитате на самолечение на еректилната дисфункция у дома – в повечето случаи това ще доведе само до влошаване на съществуващата ситуация и прогресиране на заболяването.

  Какво е ерекция и еректилна дисфункция

  Ерекцията е процес на разширяване на пениса и увеличаване на неговата еластичност по време на сексуална възбуда поради разтягане и пълнене с кръв на кавернозните тела, които имат гъбеста структура.

  Този процес включва периферната и централната нервна система, както и съдовите гладки мускули.

  Когато изпитвате сексуална възбуда, възникват нервни импулси, което води до многократно увеличаване на притока на кръв в сравнение със състоянието на покой. През този период налягането в кавернозните тела на пениса се увеличава значително, което води до компресия на вените и изтичането на кръв намалява.

  Действието на такъв двоен механизъм води до ерекция.

  Сексуалната възбуда и стимулация поддържа високо ниво на притока на кръв в пениса и създава напрежението, необходимо за поддържане на сексуалната активност.

  Когато стимулацията спре след еякулация, кръвта изтича от гъбестата тъкан и пенисът се връща към обичайната си форма и размер.

  При нарушения във взаимодействието на телесните системи могат да се появят следните признаци на еректилна дисфункция:

  • недостатъчна ерекция за полов акт;
  • непостоянна ерекция по време на полов акт;
  • пълна липса на ерекция

  Най-честите причини за еректилна дисфункция са разделени от експерти на органични (болести на отделни органи) и психологични.

  Органични причини:

  • хипертония;
  • диабет;
  • наркомания и алкохолизъм;
  • атеросклероза;
  • хормонални заболявания;
  • множествена склероза;
  • нараняване на гръбначния стълб

  Психологически причини:

  • тревожност;
  • преумора;
  • нарушение на режимите на будност и сън;
  • различни напрежения;
  • депресия

  Еректилната дисфункция може да бъде причинена и от прием на някои видове лекарства (антиалергични лекарства, лекарства за понижаване на кръвното налягане, антидепресанти, хапчета за сън и транквиланти), както и продължителна употреба на лекарства, насочени към лечение на хронични заболявания.

  Възрастта също влияе върху качеството на ерекцията при мъжа, но не е основният показател.

  При възрастните хора еластичността на стените на кръвоносните съдове, намаляването на скоростта на кръвния поток и нивата на тестостерон и намаляването на чувствителността на нервната система оказват влияние върху ерекцията. Но основната причина за заболяването при повечето мъже са именно хроничните заболявания.

  Kamagra oral jelly лекува ли еректилна дисфункция?

  Камагра е лекарство за лечение на еректилна дисфункция при мъжете, като активната съставка в него е силденафил, което го прави мощно лекарство за лечение на импотентност и еректилна дисфункция.

  Действието на силденафил зависи от дозата. След вътрешно приемане на лекарството, силденафил се абсорбира бързо. Абсолютната бионаличност средно е 41%. След прием на лекарството на празен стомах, ефект се достига в рамките на 30 минути.

  Когато приемате силденафил в комбинация с мазни храни, скоростта на абсорбция намалява. Силденафил се свързва на 96% с плазмените протеини. Свързването с протеини е независимо от общата концентрация на силденафил. Силденафил се метаболизира в черния дроб. Основният циркулиращ метаболит се подлага на по-нататъшен метаболизъм.

  Как се екстратира силдеанфил в камагра

  След перорално приложение или интравенозно приложение, силденафил се екскретира като метаболити, главно с изпражненията (приблизително 80%) и в по-малка степен с урината (приблизително 13%).

  Камагра е лекарство за лечение на еректилна дисфункция. Силденафил цитратът е мощен и селективен инхибитор на cGMP-специфична фосфодиестераза тип 5 (PDE5). Физиологичният механизъм на ерекция на пениса включва освобождаването на азотен оксид (NO) в кавернозните тела при сексуална стимулация.

  Азотният оксид активира ензима гуанилат циклаза, което води до повишени нива на цикличен гуанозин монофосфат (cGMP), отпускане на гладката мускулатура на кавернозното тяло и увеличен кръвен поток в пениса.

  При сексуална възбуда локалното освобождаване на NO под въздействието на силденафил води до инхибиране на PDE5 и повишаване нивото на cGMP в кавернозното тяло, което води до отпускане на гладката мускулатура и увеличен кръвен поток в кавернозното тяло. Използването на силденафил в препоръчаните дози е неефективно при липса на сексуална стимулация.

  Има ли странични ефекти kamagra 

  Камагра няма ефект върху зрителната острота, контрастната чувствителност, вътреочното налягане или диаметъра на зеницата.

  Лекарството в доза от 100 mg няма ефект върху двигателната активност или морфологията на сперматозоидите, когато се приема еднократно.

  Лекарството принадлежи към практически нетоксични вещества. Няма локално дразнещо действие. Той няма тератогенен и ембриотоксичен ефект, няма имунотоксичен и сенсибилизиращ ефект.

  За какво се използва Камагра?

  Камагра се използва при еректилна дисфункция, характеризираща се с неспособност за постигане или поддържане на ерекция на пениса, достатъчна за задоволителен полов акт.

  Камагра е ефективен само когато има сексуална стимулация.

  За да избегнете усложнения, обърнете се към Вашия лекар и изпълнявайте стриктно указанията му!

  Камагра трябва да се приема при необходимост приблизително един час преди полов акт. Препоръчителната доза на лекарството е 50 mg и се приема преди хранене.

  Въз основа на ефективността и поносимостта на лекарството, дозата му може да бъде увеличена до 100 mg или намалена до 25 mg.

  Препоръчителен прием на Kamagra.

  Максималната препоръчителна доза на лекарството е 100 mg.

  Максималната препоръчителна честота на прием на наркотици е 1 път на ден.

  При лека и умерена бъбречна недостатъчност (креатининов клирънс 30-80 ml / min) не се изисква препоръчваната корекция на дозата.

  Поради факта, че при пациенти с тежко бъбречно увреждане (креатининов клирънс <30 ml / min), клирънсът на силденафил е намален, в такива случаи е необходимо да се намали дозата до 25 mg.

  При пациенти с чернодробна недостатъчност дозата на Камагра може да бъде намалена до 25 mg.

  При пациенти в напреднала възраст не се налага корекция на дозата.

  Камагра не се препоръчва за употреба при пациенти на възраст под 18 години.

  Употреба при пациенти, приемащи други лекарства: Когато се използва заедно с ритонавир, максималната единична доза от Камагра трябва да бъде 25 mg, не повече от 1 път на 48 часа.

  За да се намали рискът от постурална артериална хипотония при пациенти, подложени на лечение с алфа-блокери, състоянието на пациентите, получаващи алфа-блокери, трябва да се стабилизира. Освен това трябва да се обмисли употребата на лекарството, като се започне с доза от 25 mg.

  За да се диагностицира еректилната дисфункция, да се определят възможните причини за нея и да се избере адекватно лечение, е необходимо да се събере пълна медицинска история и да се извърши задълбочен физически преглед.

  Сексуалната активност представлява определен риск при наличие на сърдечни заболявания, поради което, преди да започне каквато и да е терапия за еректилна дисфункция, лекарят трябва да проведе сърдечно-съдов преглед.

  Лекарствата за еректилна дисфункция не трябва да се дават на мъже, за които сексуалната активност е нежелана

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Напишете първия отзив за “Камагра желе 2+1 цена 39.80”
  Камагра желе са най-търсените и предпочитани секс стимуланти от години. Имат страхтно действие върху ерекцията и повишават либидото на макс. Само сега поръчваш две опаковки и получаваш трета безплатно. Камагра е с основна съставка силденафил. Всяка една опаковка съдържа 7 желета различни по вкус. Камагра се произвежда от фармацевтичния гигинт Ajanta Pharma. Tова е един от най-големите заводи в свята за производство на медикаменти. Камагра се предпочита много, защото е доказала своето действие през годините и се отличава със своя много бърз ефект, високо качество и много ниска цена.
  • получавате твърда и добра ерекция
  • много по-голям пенис
  • продължителна полова активност
  • забавя изпразването
  • дава енергия и сила да продължите
  • гарантиран ефект

  Може също да харесате…