Секстриме силденафил дапоксетин

59.90лв.

Sextreme Power Xl, новото допълнение към  за пациенти с ЕД и предеякулация.

Таблетките Sextreme Power XL са комбинация от 100 mg силденафил цитрат и 60 mg дапоксетин хидрохлорид.

 Това лекарство може да се използва както при пациенти с еректилна дисфункция, така и при преждевременна еякулация. Sextreme Power XL се продава в опаковка от 10 таблетки.

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  Без формалности

  Важно: Ако направите няколко бързи поръчки, автоматично ще ги обединим и ще платите само една доставка.

  Силденафил с дапоксетин

  Описание на продукта

  силденадил с депоксетин
  силденадил с депоксетин

  Sextreme Power XL – Силденафил 100 mg и Дапоксетин 60 mg Sextreme Power Xl чисто новото допълнение за пациенти с ЕД и преди еякулация. Таблетките Sextreme Power XL са комбинация от силденафил цитрат 100 mg и дапоксетин хидрохлорид 60 mg. това лекарство може да се прилага както при пациенти, които са изправени пред еректилна дисфункция, така и при преждевременна еякулация. Sextreme Power XL се продава на блистер в опаковка от 10 таблетки.

  Sextreme Power XL 160 mg се подобрява от Viagra 100 mg с 60 mg Dapoxetine, което е ефективно лекарство за преждевременна еякулация и по-добър контрол на еякулацията. Sextreme Power XL лекува импотентност и проблеми с ерекцията (еректилна дисфункция) и след употребата му на всеки мъж се позволява да постигне качествена и дълготрайна ерекция и да се наслади на по-добър и по-дълъг полов акт.

  Sextreme Power XL съдържа веществото Силденафил цитрат, което стимулира много добре притока на кръв към пениса и по този начин спомага за лесно и бързо постигане на качествена ерекция, и веществото

  Дапоксетин, което успешно помага в борбата с преждевременната еякулация. Sextreme Power XL (силденафил + дапоксетин) действа след 20-30 минути употреба и продължава 4-5 часа. Sextreme Power XL (силденафил + дапоксетин) е популярно лекарство за лечение на импотентност и преждевременна еякулация, т.е. еректилна дисфункция и еректилна дисфункция.

  Какви са активните съставки на Sextrime

  • Активни съставки Sextreme Power XL 160 mg (силденафил + дапоксетин)
  • Всяка таблетка Sextreme Power XL 160 mg съдържа 100 mg силденафил цитрат и 60 mg дапоксетин.

  Как се приема Силденафил с дапоксетин

  • Дозировка Sextreme Power XL 160 mg (силденафил + дапоксетин)

  Препоръчителната начална доза е половин таблетка Sextreme Power XL 160 mg около 20-30 минути преди сексуална активност. Ако ефектът от тази доза не е достатъчен, тогава дозата трябва да се увеличи до една пълна таблетка от 160 mg. Sextreme Power XL 160 mg (силденафил + дапоксетин) не трябва да се приема повече от една таблетка от 160 mg дневно.

  Ефекти на Секстиме

  •  Ефектите на Sextreme Power XL 160mg (силденафил + дапоксетин) се проявяват по време на сексуална стимулация. Sextreme Power XL (силденафил + дапоксетин) не е афродизиак и следователно не увеличава желанието за секс.
  • Ефектът на Sextreme Power XL (силденафил + дапоксетин) се появява 20-30 минути след употреба.
  •  Ефектът на Sextreme Power XL (силденафил + дапоксетин) продължава 4-5 часа.
  • Не се препоръчва пиене на големи количества алкохол преди употреба на Sextreme Power XL 160 mg (силденафил + дапоксетин). Алкохолът и мазните храни намаляват ефекта.

  Кой не трябва да приема Силденафил с дапоксетин

  Sextreme Power XL 160 mg (силденафил + дапоксетин) не трябва да се използва от хора, които страдат от него

  • маниакална или маниакална депресия
  • диабет
  • чернодробно заболяване
  • психоза
  • припадъци
  • необичайни реакции или алергии към силденафил и дапоксетин

  Освен това пациенти, които са имали инфаркт или други сърдечни проблеми, високо или ниско кръвно налягане или ниско съсирване на кръвта. Всеки, който има алергична реакция към силденафил или дапоксетин. Всеки, който използва лекарства, съдържащи азотен оксид или нитрати, които се използват, наред с други неща, при определени случаи на ангина пекторис (болка в гърдите).

  Най-често използваните нитрати включват нитроглицерин и изосорбид динитро. Ако страдате от ангина пекторис и не сте сигурни дали лекарствата, които приемате в момента, отговарят на някое от изброените по-горе, говорете с Вашия лекар, преди да използвате Sextreme Power XL 160 mg (силденафил + дапоксетин). Едновременното приложение на Sextreme Power XL 160 mg (силденафил + дапоксетин) с други лекарства изисква одобрение от Вашия лекар, особено ако приемате продукти с циметидин.

  Странични ефекти силденафил с дапоксетин

  • Странични ефекти Sextreme Power XL 160 mg – (силденафил + дапоксетин)

  Както всички лекарства, Sextreme Power XL 160 mg (силденафил + дапоксетин) може да има нежелани реакции. Тези нежелани реакции обикновено са леки и преходни. Често срещаните включват главоболие и зачервяване на лицето.

  Други нежелани реакции, които се появяват рядко, но са докладвани, включват лошо храносмилане, виене на свят, назална конгестия и визуални ефекти. Ако получите ерекция, която продължава повече от 4 часа, трябва незабавно да посетите лекар. Ако някоя от нежеланите реакции стане сериозна или забележите други, неописани в тази листовка нежелани реакции, моля уведомете Вашия лекар или фармацевт.

  Как се съхранява продуктът

  Да се ​​съхранява под 30 градуса по Целзий.

  Да се ​​съхранява в оригиналната опаковка, за да се предпази от влага.

  Още информация за силденафил с дапоксетин

  Sextreme Power XL таблетки 2 активни съставки в една таблетка.
  Дапоксетин 60 mg срещу преждевременна еякулация (преждевременна еякулация (PE))
  Силденафил 100 mg срещу еректилна дисфункция (ED) (лекарство за потентност, известно като Виагра 100 mg)

  Sextreme Power XL се използва за преждевременна еякулация (преждевременна еякулация (PE)). С това лекарство можете да се концентрирате върху това, което е важно в леглото, а именно вашата съпруга.
  Това (идва твърде рано) е нещо от миналото.
  Много мъже страдат от факта, че многократно идват рано по време на секс. Най-честата причина за това са психологически проблеми, които могат да бъдат овладени с продължителни терапии. Но много мъже не искат да чакат дълго и със сигурност не искат да се доверят на лекар, за да контролират преждевременната си еякулация, защото чувството на срам е твърде силно за повечето от засегнатите.

  Сега обаче има лекарство, което ще помогне на мъжете да забавят еякулацията възможно най-дълго. Това лекарство е Priligy Generic Dapoxetine. Приемайки това лекарство, потребителят може да определи кога трябва да настъпи еякулацията. Освен това, лекарството гарантира, че психологическият натиск и страховете са намалени, така че засегнатото лице да се чувства по-свободно и най-накрая да изпита отново удовлетворение по време на секс. Не е необичайно лекарството да продължи да връща в правилния път връзка, която вече е претърпяла преждевременен оргазъм.

  Sextreme Power XL гарантира, че серотонинът, който всъщност трябва да контролира мъжката еякулация, не е достатъчно наличен в много случаи. Това прави контролираната еякулация абсолютно възможна.

  Максималната дневна доза е едно хапче. Това трябва да се приема през устата с малко вода 30-60 минути преди секс.