Бест Кинг 39.90 лв.

39.90лв.

Best sex king е краля при сексуалните продукти. Защо е краля ли, зашото с него ще постигнете желаните резултати от здрава и твърда ерекция на много достъпна цена.

Бест секс кинг съдържа 6 таблетки силденафил в опаковка. Всяка таблетка от best sex king има 100 мг. силденафил цитрат. Този продукт е подобен на камагра, камагра гел, виагра и циалис.

Как да приемаме бест секс кинг? Приема се по една таблетка около час преди полов акт. Действа до 24 часа, като ще получите много добра ерекция, продължителен полов акт, забавено изпразване, по-добър орагазъм и ще може да задоволите своята половинка.

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  Без формалности

  Важно: Ако направите няколко бързи поръчки, автоматично ще ги обединим и ще платите само една доставка.

  Искате реални, дълготрайни и чувствена любов опит?

  Best Sex KING е най-лесният начин за вземане почувствате като истински KING заедно с вашата оферта по-добра половина.

  бест кинг
  бест кинг, ерекция

  Този продукт е направен от Sildenafil и ви предоставя най-добрите възможни резултати за максимално удоволствие и комфорт.

  Common ползване Brand Best Sex King е разработена от фармацевтичната компания BestKing LLC USA.

  Основният компонент на Brand Best Sex King е Sildenafil цитрат. Силденафил цитрат засяга отговор на сексуална стимулация. Той действа чрез повишаване на отпускане на гладката мускулатура с помощта на азотен оксид, химикал, който обикновено се освобождава в отговор на сексуална стимулация.

  Тази гладка мускулна релаксация позволяващ засилен приток на кръв в някои области на пениса, което води до ерекция.

  Силденафил цитрат се прилага за лечение на еректилна дисфункция (импотентност) при мъжете и белодробна артериална хипертония. Силденафил цитрат може да се използва за други цели, които не са изброени по-горе.

  Dosage и посока

  Обикновено препоръчителната доза е 100 мг. Тя се вземе приблизително 0,5-1 час преди сексуална активност. Не приемайте Best Sex King повече от веднъж на ден. Богата на мазнини храна може да забави времето на ефекта на това лекарство. Опитайте се да не се яде грейпфрут или пийте сок от грейпфрут, докато се лекувате с Sildenafil цитрат.

  Precautions

  Преди да започнете да приемате Sildenafil Citrate, кажете на Вашия лекар или фармацевт, ако сте алергични към него; или ако имате някакви други алергии. Възрастни хора могат да бъдат по-чувствителни към страничните ефекти на лекарството.

  Contraindications

  Best Sex King е противопоказан при пациенти, които приемат и друго лекарство за лечение на импотентност или с помощта на нитрати лекарство за болка в гърдите или сърдечни проблеми.Това лекарство не трябва да се приема от жени и деца, както и при пациенти с известна свръхчувствителност към някоя от съставките на таблетката.

  Possible страничен ефект

  Най-честите нежелани реакции са главоболие, зачервяване, парене зад гръдната кост, стомашно разстройство, запушен нос, замаяност, световъртеж или диария. Сериозна алергична реакция към това лекарство е много рядко, но незабавно потърсете лекарска помощ, ако това се случи.

  Много хора, които използват това лекарство не се имат сериозни странични ефекти. В случай, че забележите други, неописани по-горе нежелани реакции, свържете се с Вашия лекар или фармацевт.

  Drug взаимодействие

  Това лекарство не трябва да се използва с нитрати и наркотици за развлечение, наречени “попърс”, съдържащи амил или бутилнитрит; лекарства с алфа-блокери; други лекарства за импотентност; високи лекарства кръвното налягане, и т.н.

  Консултирайте се с вашия лекар или фармацевт за повече информация.

  Missed доза

  • Best Sex King се използва, ако е необходимо, така че е малко вероятно да бъде по график на дозиране.

  Overdose

  • Ако мислите, че сте използвали прекалено много на това лекарство се потърси спешна медицинска помощ веднага.
  • Симптомите на предозиране обикновено включват болка в гърдите, гадене, нередовен сърдечен ритъм, и чувство прималяване или припадък.

  Storage

  • Съхранявайте лекарствата си при стайна температура между 68-77 градуса F (20-25 градуса C) далеч от светлина и влага.
  •  Да не се съхранява с наркотиците в банята. Дръжте всички лекарства далеч от достъпа на деца и домашни любимци.

  Disclaimer

  • Ние предлагаме само обща информация за лекарства, които не се покриват всички посоки, възможни интеграции лекарство или предпазни мерки. Информация на мястото не може да се използва за самолечение и самодиагностика. Всички специални инструкции за даден пациент трябва да се съгласуват с вашия съветник на здравеопазването или на лекар, отговарящ за делото.
  • Ние не носим надеждността на тази информация и тя може да съдържа грешки. Ние не носим отговорност за преки, непреки, специални или други косвени щети в резултат на използването на информацията на този сайт, както и за последиците от самостоятелно лечение.